Novinky

Po dohode s trénermi reprezentácie SR a AWK Trinity Zvolen sme pre všetkých pripravili spoločný tréning, na ktorom si budete môcť zapretláčať, naučiť sa nové techniky a stráviť skvelý deň v spoločnosti kamarátov.

VV SUA schválil nomináciu slovenskej reprezentácie na historicky prvé majstrovstvá sveta federácie IFA, ktoré sa budú konať v poľskom meste Rumia.

Slovenská výprava na 1.IFA MS v pretláčaní rukou bude vyzerať naozaj reprezentačne. Dnes sme schválili dizajn oficiálnych dresov slovenskej reprezentácie.

V piatok, 25.10.2019 sa uskutočnilo historické, prvé zasadnutie Konferencie Slovenskej únie armwrestlingu. Na programe boli voľby orgánov a rokovanie o najbližších aktivitách organizácie.

Sme naozaj radi, že naša prihláška bola akceptovaná a stali sme sa riadnym členom International Federation of Armwrestling

Dnešný Výkonný výbor IFA priniesol opäť rozšírenie členskej základne. Až sedem nových prihlášok bolo akceptovaných. Novými členmi sú:
Dánsko - Dansk Armbrydning Forbund
Singapúr - Singapore Armwrestling
Juhoafrická republika - South African Golden Arms Federation
Švédsko - Svenska Armsportsförbundet
Grécko - Hellenic Armwrestling Federation
Slovensko -...

© 2021 Slovenská únia armwrestlingu. Všetky práva vyhradené. Zverejnené fotografie a články možno použiť len so súhlasom SUA.
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky